GLÄDJETÅRAR

SSÅHÄR KÄNNER JAG NÄR MITT JÄVLA DOKUMENT MED MIN UPPSATS INTE GÅR ATT ÖPPNA PÅ MIN DATA OCH JAG MÅSTE SKRIVA OM SKITEN ;

arg 1 förargad, vred, vredgad, ilsken, ilsk, irriterad, uppretad, förbittrad, förgrymmad, förbannad, förbaskad, rasande, uppbragt, indignerad, förtörnad, upprörd, härsken, lömsk, putt, bös, gramse, syrak 2 svår, fanatisk, hätsk, bitter 3 illvillig, ond, elak; ana argan list misstänka onda anslag, ana oråd
(motsatsord: 1 glad, nöjd, belåten 2 mild, ljuv 3 snäll)

:@

Ja men de e klart, allt som skrivs i bloggen är seriöst. Skitdumma om ni trodde nåt annat!
Jag brukar faktiskt gå till skolan i klänning hatt och foppatofflor, kan inte hjälpa att jag är modemedveten -.-
Jättetrist att alla läsare inte har lika roligt liv som vi har..

JAG HATAR HUMORFRIA MÄNNISKOR.


:@

Vilken okänslig liten fitta du är, men jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att min depression inte är intressant för dig. Läs blondinbellas blogg istället, hon gör massa roliga saker.

nejnej släpp ner mig, snällahär är pappas jobbarbil. Den är skitig,snabb,och man kan åka upp i luften med den (om man vill)
varje eftermiddag när pappa kommer hem brukar han hissa upp mig i den.( ofrivilligt( av mig)
då brukar jag sitte där uppe och skrika att jag vill komma ner, men det får jag ju inte , inte förns jag är snäll dvs..
så blir ett tag där uppe i korgen. jag har utsikt över sågen, och huliganerna isågengänget. Dom är så galna, såå galna kan ingen va. dom krossar busskurer, röker , eldar papperkorgar på sågentorget, spottar tuggummi på marken, kastar skräp på marken, dricker alkoholfri cider, OCH DOM svär ( fettt  myckEt) aaah.. va fan leker dom egentligen ?
vad finns det mer att säga om ljuva haninge,. och jusste brandbergen finns också. I brandbergen finns världens Bästa grill. där hänger alla coolingar och jag får inte vara med. känns jävligt surt men så är det ju om man är lika töntig som jag.. hehe töntiga nathalie..:(:(
i brandbergen så brukar många roa sig med att åka moped utan hjälm, inte lämpligt tycker jag för då kan de ju gå så här som det gjorde för min kära vän sofie klatzkow( också hon ett brandbergsbarn som inte får hänga med kolingarna vid grillen) ( fast hon jäääääätte jätte gärna skulle vilja de och typ göra vad som hällst för att få vara med , typ ändra sig helt, )( sofie klatzlow efter en extremt blodig uteritt på moppen ) ( FARLIGT ) LÄSKIGT) ÄCKLIGT )
SÅ SE UPP FOR THE HOOLIGANS  ( SOFIE OCH NATHALIE ) H3H3detta fält måste fyllas i

Det är faktiskt inte med flit Sune går in och stör när de halvligger i sägen och snuskar sig. -Försvinn annars blir du potatismos! -Mmm vad gott säger Sune, blir jag gräddsås också?


vadå , springer hästarna olika snabbt?jag älskar att rida snabbt ! snabbare än andrea !

Dagens outfit!

Casual. Drog på mig finhatten och gick till skolan, crocs är både tjusigt och bekvämt!

Klänning   


INSE FAKTA, INGEN BRYR SIG OM VAD DU HAR PÅ DIG!


snällochsöt

jag har inte tid att tindra med ögonen och vara snäll och söt, när jag mäst av allt är arg och vill ha tillbaka det som är mitt för allvarligt talat hur ska jag kunna tro på en värd där bara jag kan överleva genom att se till att glömma värden omkring mig och kännslorna inom mig

pusspåstjärtennä, livet är inte perfekt. och jag hatar de !!
ååh all den glädje, stoppa undan den, gräv ner den för fan. orkar inte se glatt folk, stick !

 nya lösögonfransarna är för fan as snygga. synd att dom inte gör mig lyckligare. gåre att att köpa sig lycklig? tror de, men då måste man nog handla för mer en 50 kr.

mensrött nagelack. jävligt snyggt, typ de snyggaste jag vet,

sorgligt..


- Du känner en stark vija att skriva elka kommentarer i snygga tjejers album.
-Du stör dig på folk som värkar lyckliga
-När du kollar på din snyggaste bästakompis album på pea sprider sig en glädje när du ser att hon gar celluiter och en bilring runt magen.
-Lyckliga par är jobbiga, desto roligare är det när det tar slut.
-Du känner ett starkt behov av att snacka skit om en peron. Innerst inne har du en kännsla av att du egentligen vill va som hon.
-Du levererar över trevliga kommentarer som nästan är fysiskt jobbigt att uttala. Att överkompensera kallas det.
-Du levererar dold kritik och förklädda elakheter som lika gärna skulle kunna uppfattas som komplimanger, men du vet att det egentligen är något elakt du säger.
-Du kan inte förmå dig att ge en komplimag när du egentligen borde.
-Du är en mästare på att leverera dold kreitik som : ''Åh gud, jag skulle aldrig orka göra mig i ordning så mycket'' .
-Så fort du ser en bild på en smal känndis så måste du hävda att hon med all säkerhet lider av anorexi.
-Du är noga med att uttrycka din förakt inför paraktiviteter. Egentligen önskar du att du själv satt sär med tindrande ögon.
-Du tycker att alla skryter. Hatar skryt !
-Du tycker att tjejen som vågar sticka ut med ovanliga kläder är patetisk och töntig, bara för att du är som alla andra noobs.

När Sofie och Nathalie gör de dom kan bäst blir ingen besviken.  Känn dig inte träffad!


förlåt att jag finns *


ahmen förlåt mig då....

förlåt mig för att;

* jag har en bild på tupac i mitt album för han sjunger bra, JAG VET JU TROTS ALLT INTE NÄR HAN ÄR FÖDD ENNS....

* FÖRLÅT MIG att jag råkar skratta lite högt i bland och vara glad, jag ber verkligen om ursäkt.

* jag är ju ingen rysk maffia. hehe fett pinsamm jag är. jag menar min pappa är ryss men jag är HELT SVENSK: självklart är jag det.


extreme nathalie makeoverextreme NATHALIE makeover


FÖRE

EFTER
SOMMRIGA NATHALIE, KÄNNAS JU JÄVLIGT FRÄSCHT (:


storfestarn

Asså inte för att skryta men i går var jag så full att jag spydde ner hela andreas villa. ( fett stort ju ) spyan alltså!!!!!!! inkludera ballkongen ( som andrea skurade) och rabatten !
Den var lila och luktade surt. Jag är glad att jag kunde bidra med ett sånt intressant samtalsämne , det startade en debatt om vad jag kunde ätit det närmaste dagarna. Efter många om och men kom dom fram till att det måste vara palt eller pölsa ev korvstroganoff. Jag var så full att vinglade runt som en kallestropp och kunde inte närvara i debatten. Helt plötsligt när Andrea och några andra svabbat golvet började Solo i full fart brassa mackor i smörgåsgrillen.

Sen när jag blev lite pömsig bestämde mig för att lägga mig tvärs över yter trappan, vinden susade så ytterdörren till Andreas baksida klonkade fram och tillbaka i mitt huvud minst tre gånger, detta störde dock inte mig då jag inte var närvarande  ( " det lyser men ingen är hemma" )

Med två starka armar under armhålerna slussades jag vidare till andreas stuga där partyt fortsatte och det var ett himla rabalder. SuSsade så sött tillsammans med andrea och de andra party hoesen

/ n


andrea en snöig dag i mars


 


Cykel Nathalie. Cyklar lite i kvarteret och Andrea åker bakom på sina nya rollerblades hon fick i födelsedagspresent. Min mountinbike sladdar lite coolt i snön och jag känner mig grymmt tuff. Stolt och lycklig över att jag lärt mig cykla utan händer. h3h3 jag kan nästan åka på bakhjulet!  
 


                   


försök att bli snäll om du hinner !

"Är det jordens undergång? frågade lilla My nyfiket.
Allra minst, sa Mymlans dotter.
Försök bli snäll om du hinner, för nu ska vi nog snart in i himlen allihop.
Himlen? upprepade lilla My.
Måste vi in i himlen? - Och hur kommer man ut därifrån


Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0