2000 talet

vissa personer leker präktiga


jävla virgins, tror att killarna bara vill hålla handen


vägra fatta att vi lever på 2000 talet !


så knulla din kille, INNAN han gör slut ! ett litet tips från coachen bara.



CYKEL NATHALIE


 


Cykel Nathalie. Cyklar lite i kvarteret och Andrea åker bakom på sina nya rollerblades hon fick i födelsedagspresent. Min mountinbike sladdar lite coolt i snön och jag känner mig grymmt tuff. Stolt och lycklig över att jag lärt mig cykla utan händer. h3h3 jag kan nästan åka på bakhjulet!  


dagens outfit

Casual. Drog på mig finhatten och gick till skolan, crocs är både tjusigt och bekvämt!




Klänning

INSE FAKTA, INGEN BRYR SIG OM VAD DU HAR PÅ DIG!

livet som retarded

livet som retarded

Nathalie och Andrea har nu nya namn, retard1 & retard2.

För att omgivningen i skolan inte ska ta skada ( eller irritera sej på dom ) kommer dom förflyttas till "Röda Huset" a.k.a aspergerhuset omedelbart för vidare undersökning om dom möjligtvis kan vara "sprängda i huvet" eller "födda igår".
R1 & R2 ber om ursäkt för att ni inte delar samma efterblivna humor som dom och för att ni vägrar säga hej på morgonen, varför ska man vara trevlig mot en efterbliven?


efterblivensent utvecklad, outvecklad, infantil; (åld.) utvecklingsstörd, sinnessvag


irriterareta, förarga, oroa, enervera, göra förargad, tråka, förtreta, gräma, störa, gå på nerverna; skava, nöta, plåga




tur att vi har varandra i af !


manken som högsta punkt


här kommer filmen på mig och rino


efter några veckors jobb, och ja, tydligen , allt går om man bara vill !

en helt vandlig ridtur

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken i mitt liv var en lektion på costa rino. Förlåt JÄTTESÖT och framföraltt mycket fint byggd , bäst byggd i heeeeeeeeeeeeeeeeela stallet. Men tyvärr utnyttjar han inte resurerna fullt ut. Men hästen är tydligen så HIMLA känslig i munnen och behöver hellånga tyglar för att känna ATT HAN FÅR PLATS. BRA.

I alla fall, jag gav det en chans, ansträngde mig mer än jag egentligen behövde så, ni vet, slappnade av i fotsulorna och ställde mig upp i lättsits. Tyglarna höll jag längst ut vid spännet med risk för att han i ökad trav lyfte benen så mycket och skulle trassla in sig. NEHEP. Ingenting hände, han bröt av till skritt och ställde sig precis framför ekipaget bakom mig. Majki började svära bakom mig och sucka och stöna, tårarna brände bakom ögonen.

men man har aldrig misslyckats förns man slutat försöka,  här ovan har jag lagt ut en liten film på mig och rino <3

Ormen på taket (inte Karlsson på taket)

Mitt otroligt engagerade sommarlov kom till ett abrupt slut idag när jag skulle gå ut med soporna. Helt utan förvarning ser jag helt plötsligt en liten sak som dinglar från garagetaket i min vänstra ögonvrå, och efter att ha skrikit kom jag fram till slutsatsen att det var en liten ormsvans som hängde över takkanten. OKAY! För all del, vad fan gjorde den på taket?!?!?!?!? DET MÅSTE VARA NÅGON SOM JÄVLAS MED MIG!! ETT PSYKFALL SOM LÄGGER EN ORM PÅ GARAGETAKET! När den värsta chocken hade lagt sig dundrade jag och hämtade en lång sopkvast och tog ner JÄVELN och la den på marken. Den låg helt död men jag visste inte om den bara ville jävlas med mig och spela död för att i nästa sekund ANFALLA MIG vilket jag misstänker var personen som lagt den där största förhoppning. FYFAN FYFAN FYFAAAN. Så jag tog den igen på min sopkvast, flög till soptunnan snabbare än Harry Potter och ville precis dundra ner den i soptunnan när en bil tvärbromsar framför ingången till mitt hus och personen i fråga stirrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaar ut och tittar förnöjt. LÄTT FÖR HONOM NÄR HAN SITTER SÄKERT I SIN JÄÄÄÄVLA BIL. Men i alla fall la jag ner ormen i soptunnan och där ligger den ännu kvar. Bilföraren körde glatt iväg, nöjd som faaan för detta lilla, oväntade avbrottet i den gråa vardagen.  FÖR ALL DEL, om jag kommer fram till vem som lägger en orm på mitt garagetak, ska jag ta fram en motorsåg och såga av dicken på honom.

VILKET UNDERHÅLLANDE SOMMARLOOV.  VAD FAN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR NATHALIE? Min bok kommer "Kitty och ormmysteriet".

BILDBEVIS MEDFÖLJER!

                                            


när vi två blir en

när jag hör din röst så nära mig.
då minns jag med ens hur mycket jag saknat dig.
så mycket som jag vill ha sagt , allt jag tänker på.
men det blir bara tomma ord ändå.

jag ville tala om för dig att saknaden är svår,
och att hitta ord som gör att du förstår.


marijke <3 nathalie


Voff



Det finns ca 450 hundraser i världen ( jag har googlat ). Då undrar  man ju varför alla tanter prompt vill köpa sina dvärgschnauzrar eller pudlar ISTÄLLET FÖR ATT KÖPA EN FIN OCH SÖT HUND. Det finns 3 olika sorters hundar, dom gulliga, dom fula & dom lagom fula. Tanter älskar lagom fula hundar! Sånadär utan charm, utan bambiögon och utan fluffig mjuk päls. Tanter vill att hundarna ska vara någon tråkig nyans av brun, vara allmänt efterblivna och ha päls som får dom mer att likna som något man skurar golvet med.
Både lagom fula hundar och fula hundar får mer uppmärksamhet än dom riktigt söta hundvalparna. Folk börjar liksom tävla om vem som har den fulaste hunden och när det är avgjort ska det stå om äcklet i alla jävla tidningar. Jag skulle iallafall aldrig vilja ha en hund som ser ut som en dränkt råtta med någon sjukdom som gör att huden är svart och ögonen helt vita. Hur jävla konstigt det än låter.




Tantens favorit; Lagom tråkig ful hund.                                                                Allas favorit: Den svinfula hunden utan ögon

 



















    Ingens favorit; Den gulliga och fina hunden



















Stoppa duvan


Aa faktiskt, utplåna duvorna. Vad jag förstår fyller inte duvorna någon somhelst funktion (förutom att hoppa omkring på tågperrongen och e jättefina ut ) så därför vore det ju jätteskönt om de bara kunde försvinna från jordens yta. Duvor tror att dom är fett populära och därför ska dom alltid flaxa omkring å skita där det är som mest männsikor, för det vill ju vi, jättejättegärna.
Duvorna tror att människan skapades för att beundra duvan. Så jävla fel, ska inte fåglar bo i skogen? Näädu, duvorna tror att dom e asviktiga och därför ska dom bo inne i staan.
Hur orkar dom gå å vicka på huvet för varje steg dom tar då tex. Det gör dom egentligen intee, allt för att va finast!  Idag så jag en duva med bara en fot. Istället för att förstå att den ser ut som ett jävla miffo å flytta ut till skogen så ska den iaf leka fin på tågperrongen, jävla retard.
Inte nog med det så finns de ju vissa duvor som tycker dom är extra tjusiga, dom vitaa med röda ögon!  Dom leker extra fina och upptagna när dom vickar på skallen och pickar i gammalt korvbröd.

NAKNA ROSA BEN, SKABBIGA FJÄDRAR OCH RÖDA ÖGON SOM ALDRIG BLINKAR <3


Utvecklingstörd,nörd men ändå sexig.

Om någon gav dej en sån beskrivning av en kille, skulle du inte bli så värst taggad. Nä  just det. Om en kille e ful, asså verkligen ful på riktigt då spelar de väl fan ingen roll att alla har olika smak. DÅ E HAN FUL.
Han är inte fulsöt, sötful eller gullig men ful. HAN ÄR FUL FUL FUL, SÅ JÄVLA FUL SÅ ATT JAG RAMLAR AV MIN STOL. Det vore jätteroligt att hänga ut den här personen på riktigt men jag orkar inte att wanna be lillhulli knackar på och gör mitt liv surt. För helt omedvetet vill jag ju va med honom (Y)(Y)(Y)(Y)

Globala uppvärmingen.

Nanni e asnöjd. Verkligen supernöjd. Och inte utan anledning inte. Nej hon lyckas släppa bomber som skulle kunna utrymma en hel brandstation eller väcka döda från kyrkogården.
Nu ligger hon åtminsonde under ett täcke och kan jag bara anta hur luften står stilla under dedär täcket. Ett litet lyft på dendär filten och vi skulle ha tropiskt klimat i Sverige i åtminstonde 10 år framåt.
Många av er kanske skulle tycka det vore härligt ( vet att det är as många som läser bloggen )  med lite värme, men då skulle ni först kanske tänka på alla invånare i Filippinerna som skulle drunkna på grund av översvämmningen av havet liksom.
Grön rök cirkulerar uppe i taket och snart börjar brandlarmet tjuta, dags att öppna fönstret. Eller köpa laktostabletter till Nanni så hon utan att skada mänskligheten kan fortsätta att snaska i sig mjölkprodukter. 
Kossorna är alltså inte dom största miljöbovarna, vi kan nu konstatera att kära Nathalie släpper ut mer Metan än någon annan kossa i världen.


prutt(vard.) fjärt, fis, rökare

RSS 2.0