Stoppa duvan


Aa faktiskt, utplåna duvorna. Vad jag förstår fyller inte duvorna någon somhelst funktion (förutom att hoppa omkring på tågperrongen och e jättefina ut ) så därför vore det ju jätteskönt om de bara kunde försvinna från jordens yta. Duvor tror att dom är fett populära och därför ska dom alltid flaxa omkring å skita där det är som mest männsikor, för det vill ju vi, jättejättegärna.
Duvorna tror att människan skapades för att beundra duvan. Så jävla fel, ska inte fåglar bo i skogen? Näädu, duvorna tror att dom e asviktiga och därför ska dom bo inne i staan.
Hur orkar dom gå å vicka på huvet för varje steg dom tar då tex. Det gör dom egentligen intee, allt för att va finast!  Idag så jag en duva med bara en fot. Istället för att förstå att den ser ut som ett jävla miffo å flytta ut till skogen så ska den iaf leka fin på tågperrongen, jävla retard.
Inte nog med det så finns de ju vissa duvor som tycker dom är extra tjusiga, dom vitaa med röda ögon!  Dom leker extra fina och upptagna när dom vickar på skallen och pickar i gammalt korvbröd.

NAKNA ROSA BEN, SKABBIGA FJÄDRAR OCH RÖDA ÖGON SOM ALDRIG BLINKAR <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0