SERIÖST KILLAR HÅLL ERA JÄVLA SNOPPAR I STYR


En 31-årig kvinna i Göteborg har anmält Findus efter att hon hittade en penis med tillhörande testiklar i en förpackning av färdigmat avsett att värmas upp i mikrovågsugn. Kvinnan ska inte ha upptäckt penisen förrän efter att hon drog av plastfilmen som täcker plastformens topp, efter fyndet blev kvinnan skärrad och har behövt gå i terapi för att komma över sin skräck att hitta kroppsdelar i mat, dessutom har hon gått ned hela 18 kilo sedan händelsen då hon lider av svårt trauma och lever i stort sett uteslutande på rinnande mat.

Svenskbladet har utfört sin egen utredning och har lyckats komma i kontakt med Findus underleverantör i Malaysia. Jason Chia, produktexpert vid företaget vid "Etham and Brothers food" i Kuala Lumpur, har kommenterat fyndet för Dagens Svenskbladet;
- Tigerräkor med penis och sötsur sås är en av våra favoriter så jag är förundrad att det här väcker så mycket uppståndelse i Sverige, våra penisar är bara av högsta kvaliét, ingen har klagat tidigare.

- Om ni bara visste vad som är i våran Biff a la Lindström skulle ni glömma allt om penisen, lita på mig, berättar Jason Chia, i en sista kommentar till Svenskbladet.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0